قطعه بندی با شرط بسته بندی

قطعه بندی با شرط بسته بندی

قطعه بندی با شرط بسته بندی

 

ایوب فصاحت رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درباره مرغ قطعه بندی  در تهران اظهار کرد: از شنبه توزیع مرغ به بسته بندها شروع می‌شود و از سهمیه مرغ استان تهران حداکثر ۲۰۰ تن برای آن‌ها در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم در روزهای اول بتوانیم این مقدار تأمین تا مشکلی برای عرضه مرغ استان ایجاد نشود.
وی با اشاره به اینکه قطعه بندی مرغ همچنان ممنوع است، گفت: بین بسته بندها و قطعه بندها تفاوت وجود دارد و در حال حاضر ما با بسته بندها کار می‌کنیم و قطعه بندی با شرط بسته بندی مجاز است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: مجوز بسته بندی در قرارگاه مرغ کشوری صادر و توزیع و نظارت آن با قرارگاه استان، با ریاست معاون اقتصادی استانداری و دبیری جهاد کشاورزی است.
فصاحت ادامه داد: ۳۰ تا ۴۰ درصد مصرف مرغ استان به شکل بسته بندی است لذا ما برای اینکه نیاز آن‌ها را تأمین کنیم و شرکت‌های بسته بندی را که آسیب دیده بودند رونق بخشیم قطعه بندی به شرط بسته بندی که تمام شرایط بهداشتی در آن رعایت شده است را آزاد کردیم.
وی تصریح کرد: قبلاً با توجه به اینکه مرغ دو نرخی ایجاد شده بود و مرغ قطعه بندی با قیمت بالاتر به فروش می‌رسید که نظارتی بر آن نبود و مرغ‌دارها با وجود استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی مرغ را به ما نمی‌فروختند و آن را به افراد دیگر یا قطعه بندها با قیمت بالاتری به فروش می‌رسانند که با ممنوع کردن قطعه بندی جلوی این کار گرفته شد.
رئیس جهاد کشاورزی تهران بیان کرد: در این دو هفته که عرضه مرغ بالا رفته است در فروشگاه‌های زنجیره‌ای مرغ یافت نمی‌شد که این خود جو روانی منفی در جامعه ایجاد می‌کرد لذا برای رفع این موضوع با فروشگاه‌ها و کسبه جلسه‌ای در استانداری برگزار کردیم تا مرغ کامل را به فروش برسانند که برخی موافق و اکثر آن‌ها مخالف بودند.

فصاحت عنوان کرد: تعدادی از فروشگاه‌ها مرغ کامل را برای عرضه تحویل می‌گرفتند که مردم استقبال نکردند و زحمت قطعه بندی بر عهده فروشگاه‌ها می‌افتاد، مشکلی دیگری هم که وجود داشت این بود که در میدان بهمن هنگام تحویل مرغ، فاکتور رسمی دریافت نمی‌کردند که همچنان این مشکل وجود دارد.
وی گفت: برای رفع این موضوع به سراغ شرکت‌های بسته بندی رفتیم و انجمنی که ۲۵ شرکت بسته بندی و حدود ۸۰ درصد مرغ بسته بندی کشور را تأمین می‌کنند به شکل قرارداد تضمینی حاضر به همکاری شدند تا حدود ۷۰ تا ۱۰۰ تولیدی خود را به فروشگاه‌ها توزیع کنند.
رئیس جهاد کشاورزی تهران با اشاره به اینکه با این روش نظارت بر قیمیت راحت‌تر می‌شود، بیان کرد: شرکت، مرغ را بسته بندی و قیمت و بارکد گذاری می‎‌کند و با این روش هنگام فروش، قیمت در سامانه فروشگاه ثبت و قابل رهگیری است.

فصاحت با بیان اینکه به برخی از کشتارگاه‌ها اجازه قطعه بندی مرغ داده شده است‌، عنوان کرد: با توجه به وجود مرغ‌های ضرب دیده در کشتارگاه‌ها به آن‌ها اجازه داده شده حداکثر ۵ درصد از میزان کشتار روزانه خود را قطعه بندی کنند و برای مصارف عمومی مانند بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها، رستوران‌ها و دیگر موارد ارسال کنند که نظارت آن توسط نمایندگان سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی در کشتارگاه انجام می‌شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه مراکز قطعه بندی باید مجوز بسته بندی داشته باشند، خاطرنشان کرد: قطعه بندی بدون بسته بندی‌های استاندارد ممنوع بوده و تمام مراکز فروش مرغ قطعه بندی باید این نکته را رعایت کنند و فروشنده‌ فقط به درخواست مشتری می‌تواند مرغ را قطعه بندی کند.

برای مشاهده خبر ” نقش بانک مرکزی در آشفتگی بازار مرغ ” لطفا کلیک نمایید .
شما میتوانید با عضویت در ” پیج بلدرچین مزرعه سبز ” از آخرین قیمت های بازار باخبر شوید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 19 =