آماده سازی سالن پرورش بلدرچین گوشتی

در مقاله گذشته در خصوص شرایط فارم  قسمتی از جوجه یک روزه را توضیح دادیم .

در این مقاله در خصوص شرایط آماده سازی ، برای بلدرچین گوشتی توضیحاتی رو خواهیم گفت .

قبلا از اینکه جوجه ها وارد سالن بشن باید یکسری اقداماتی صورت گیرد :

اولین قدم برای اماده سازی درزگیری سالن می باشد . درز گیری در پرورش از هوای کثیف و آلوده بیرون تا حدی و در امر نگه داشتن دمای ثابت سالن به ما کمک خواهد کرد . همانطور که میدانید ، در پرورش طیور دما یکی از نکات مهم است و برای همین باید تمام نکاتی که مربوط به دما میشود را رعایت کنیم .

قدم بعدی کف سازی برای جوجه ها می باشد ، این کف سازی با پوشال چوب صورت میگیرد . این پوشال ها چوب های خرده از رنده کردن چوب حاصل میشود که تمامی نجاری های سطح شهر دارند . مراقب باشید خاک اره با پوشال چوب متفاوت واینکه خاک اره امکان بیماری تنفسی برای جوجه و همچنین تلفات را به همراه خواهد داشت .

# نکته :

برای اینکه پیش گیری بکنیم از بیماری احتمالی مابین جوجه ها ، از کارتن پلاست استفاده می نماییم . کارتن هارو به صورت دایره به قطر 1 به ارتفاع خود کارتن پلاست انجام میدهیم .

پوشال هارا داخل دایره ها میریزیم به ضخامت 2 الی 3 سانت . بعد دما را ثابت روی دمای 37 درجه تنظیم و ثابت میکنیم . بعد نوبت ضد عفونی کردن سالن می باشد .

ضدعفونی کردن سالن چند روش دارد که به انتخاب خودش ما بستگی دارد که ما وارد این موضوع نمیشویم .

سالن که ضد عفونی شد و … نوبت جوجه ریزی که شما تقریبا هر 500 تا پرنده رو در 1 دایره قرار میدهید و به نگهداری آن تا 10 روز می پردازید . این کار باعث میشود راحتر و سریع تر به امور پرورش برسید و دوم اینکه از شیوع بیماری احتمالی جلوگیری کردید در کل گله پرورشی خود .

 

برای مشاهده مقاله ” شرایط پرورش بلدرچین گوشتی ” لطفا کلیک نمایید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =