بستر سازی جوجه های بلدرچین
برای جذب رطوبت ، از مواد و مصالحی به نام پوشال استفاده میکنند . پوشال ها در بازار هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی موجود می باشد . پوشال های صنعتی بیشتر قابل اعتماد تر هستند ولی قیمت بالا نیز دارند و از طرفی میتوان از پوشال های سنتی استفاده نمود به شرط اینکه خاک اره ، برش و رنده MDF و . . . استفاده نشده باشد و صرفا چوب باشد .
در حالت کلی به رنده های چوب پوشال میگویند . باید در نظر داشت هیچ گاه نباید از پوشال های بستر قبل استفاده نمود .
پوشالی همراه با خاک اره و براده های تیز و تراشه ها محل مناسب رشد قارچ و کپک ها می باشد و علاوه بر آن از طریق گرد و غباری که ایجاد میکند در محیطو هوا سالن باعث مشکلات تنفسی نیز میگردد .
نکته بعدی این است که جوجه ها ممکن و احتمال زیاد تراشه و براده های چوب را میخورند که این کار باعث مشکل میشود که برای آنها مضر است و همچنین باعث تلاف خواهد شد . از روزنامه به دلیل داشتن مواد سمی نباید استفاده نمود .
از شن و ماسه ریز ، تراشه های درخت کاج نیز میتوان به عنوان پوشال بستر استفاده نمود . همیشه باید در نظر داشته باشید که رطوبت باعث مشکلات نامطلوبی میشود و بستر می بایست همیشه خشک باشد .
از مشکلاتی که ناشی از مرطوب بودن بستر : رشد انگل ، قارچ ، آمونیاک و کپک می باشد .
بعد از ریختن پوشال و جانمایی و آماده سازی سالن ، باید 48 ساعت قبل از جوجه ریزی عمل ضد عفونی را انجام دهید . این ضد عفونی با گاز ، آجر دودزا و سایر ضدعفونی کننده ها می باشد .
بعد از گذشت 30 ساعت گاز ضد عفونی کننده ، میتوان در ها و پنجره ها را باز نمود و هواکش را روشن کرد تا گاز باقی مانده از سالن خارج گردد .
برای مشاهده مقاله ” تیفوئید در بلدرچین یکی از بیماری های مهم ” لطفا کلیک نمایید .
شما میتوانید ما را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.