تلفات سنگین در صنعت طیور
محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی برای ارائه گزارش از آخرین وضعیت کمک رسانی به سیل زدگان و میزان خسارات وارد شده در اثر سیل، در مجلس شورای اسلامی حضور یافت.
وی در ابتدا با اشاره به اینکه سه هزار میلیارد تومان از کل خسارتهای وارد شده به بخش کشاورزی، مربوط به کشت و صنعت های خوزستان است، گفت: در خوزستان هنوز آسیب وجود دارد.
وی افزود: بیشترین خسارت ها به زیربخش های زراعت، باغبانی، دامپروری، زنبور عسل و مرغداری ها وارد شده است.
حجتی اظهار داشت: به دنبال وقوع سیل در کشور، 600 مرغداری در سطح کشور آسیب دید.
وی خاطرنشان کرد: باران برکات زیادی داشته است که آثار آن را امسال و سالهای آینده خواهیم دید. در استانهای گلستان و مازندران اگر ریشه یابی کنیم این بارش شدت بی سابقهای داشت و متاسفانه ما آماده نبودیم که آن را در میسرهای طبیعی خود عبور دهیم.
مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان از تلف شدن ۲۰ هزار قطعه مرغ در دشت آزادگان به دلیل سیلاب خبر داد.
مصطفی کنارکوهی : دامپزشکی در مناطق سیل زده در حال پاکسازی و دفن لاشه دامها به طریق بهداشتی است و بر دفن و معدوم سازی تلفات دام و طیور نظارت بهداشتی دارد.
وی با اشاره به انجام اقدامات بهداشتی و درمانی از سوی اکیپهای دامپزشکی افزود: ادارات دامپزشکی شهرستان در مناطق سیل زده و در معرض خطر سیل لاشه دامهای تلف شده را به دلیل جلوگیری از انتشار بیماری و تجمع حشرات موذی و آلودگی زیست محیطی با همکاری دستگاههای متولی به صورت بهداشتی دفن میکنند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان : در همین راستا اکیپهای دامپزشکی به سرعت نسبت به جمع آوری لاشهها و دفن بهداشتی آنها با همکاریهای بین بخشی و سپس ضدعفونی و سمپاشی منطقه اقدام میکنند.
پیرو دریافت گزارشات مبنی بر تلفات یک واحد مرغداری گوشتی ۲۰ هزار قطعهای سیل زده در شهرستان دشت آزادگان اکیپ دامپزشکی به محل اعزام و بر جمع آوری و دفن تلفات نظارت بهداشتی داشتند.
وی از دامداران و مرغداران منطقههای سیل زده خواست در صورت مشاهده لاشههای تلف شده سریعاً موضوع را از طریق پیامک ۳۰۰۰۷۲۰۰۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به نظارت بر دفع بهداشتی آنها اقدام شود.
برای مشاهده خبر ” پرداخت خسارت به مرغ داران سیل زده ” لطفا کلیک نمایید .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.