به واردات مرغ نیازی نیست

به واردات مرغ نیازی نیست

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس، اعلام : اگر از ظرفیت‌های داخلی به خوبی استفاده شود می‌توانیم بخشی از تولیدات مرغداری‌ها را به کشورهای همسایه و منطقه صادر کنیم، هر چند که بر اساس گزارش‌هایی دریافتی این صادرات در حال حاضر نیز انجام می‌شود.
علی محمد شاعری عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص نیاز کشور به واردات گوشت مرغ به منظور تامین بازار،گفت: ظرفیت تولید 3 میلیون 200 هزار تن گوشت مرغ در کشور وجود دارد که در حال حاضر از حدود 2 میلیون تن آن استفاده می‌شود.
امکان تولید گوشت مرغ بیش از نیاز داخل وجود دارد
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر وزارت جهاد کشاورزی واحدهای تولیدی را فعال و حمایت کند و از سوی دیگر نهاده‌ها و داروی مورد نیاز آنها را تامین نماید مرغداری‌های کشور بیش از نیاز داخلی گوشت تولید می‌کنند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نیاز به واردات گوشت مرغ وجود ندارد، عنوان کرد: دولت به جای تمرکز بر روی واردات گوشت مرغ به تامین نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها با قیمت پایین بپردازد و خدمات مورد نیاز تولیدکنندگان را تامین کند.
تولید فعلی گوشت مرغ نیاز بازار را تامین می‌کند
در حال حاضر تولید گوشت مرغ به منظور تامین نیاز داخلی کفایت می‌کند و نیازی به واردات نداریم، تصریح کرد: اگر از ظرفیت‌های داخلی به خوبی استفاده شود می‌توانیم بخشی از تولیدات مرغداری‌ها را به کشورهای همسایه و منطقه صادر کنیم، هرچند که بر اساس گزارش‌هایی دریافتی این صادرات درحال حاضر نیز انجام می‌شود.
دولت شبکه توزیع گوشت مرغ با قیمت مناسب را ایجاد کند
علاوه بر تامین نهاده‌ها و ارائه خدمات مناسب برای افزایش تولید داخل گوشت مرغ دولت می‌تواند در جهت تنظیم بازار شبکه‌های توزیع را در فروشگاه‌ها بزرگ، اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها ایجاد و گوشت مرغ را با قیمت مناسب عرضه کند.
در حال حاضر ذرت به قیمت یک هزار و 600 تومان عرضه می‌شود درحالی که وزارت جهاد کشاورزی متعهد شده بود که این محصول را با قیمت یک هزار  تومان300 در بازار به دست تولیدکننده برساند
افزایش قیمت مرغ ناشی از افزایش قیمت نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها است
شاعری با اشاره به اینکه افزایش قیمت مرغ ناشی از افزایش قیمت نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها است، افزود: در حال حاضر ذرت به قیمت یک هزار و 600 تومان عرضه می‌شود درحالی که وزارت جهاد کشاورزی متعهد شده بود که این محصول را با قیمت یک هزار  تومان300 در بازار به دست تولیدکننده برساند.
کوتاه ترین مسیر عرضه گوشت مرغ از تولید به مصرف انتخاب شود
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با افزایش قیمت نهاده‌ها، دستمزد و ایجاد اشکال در شبکه توزیع قیمت محصول نهایی نیز افزایش پیدا می‌کند، گفت: باید کوتاه ترین مسیر برای عرضه گوشت مرغ از تولید کننده تا مصرف کننده انتخاب شود.
بعد از صنعت نفت صنعت پرورش طیور دومین صنعت ملی محسوب می‌شود، اگر از این صنعت به خوبی حمایت کنیم به هیچ عنوان نیاز به واردات نداریم و گوشت مرغ با قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌‎گیرد.

 

برای مشاهده خبر” شش پایگاه برای عید سعید قربان ” لطفا کلیک نمایید .

شما میتوانید با عضویت در کانال مزرعه سبز از آخرین قیمت های بازار باخبر شوید .
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + پانزده =