کرچ شدن بلدرچین

کرچ شدن بلدرچین

کرچ شدن بلدرچین یک امر طبیعی می باشد همانند سایر پرندگان دیگر . در بلدرچین سن تو لک یا کرچ شدن از 8 تا 10 ماه است . در این زمان بازدهی پرنده کاهش یا قطع می شود یعنی میزان تخم دهی کم یا قطع می شود . به دلیل اینکه اکثر پرنده ها از یک جا و در یک سن خریداری میشوند ، همگی در یک زمان به دوره لک میروند .

بهترین پرنده ، مطلوب ترین پرنده هماننده نامطلوب ترین میشود.

کرچ شدن بلدرچین یا لک رفتن پرهای پرنده ریزش میکند و این از مشخصه های کرچ یا لک شدن می باشد .

معمولا ریزش پرهای بلدرچین در گله از سر و گردن شروع می شود بعد سینه پرنده ، بدن ، بال و دم آن ختم میشود . بعد از مدتی پر ها تعویض شده و مجدد تخم گذاری آغاز میشود .

در پرورش بلدرچین دو نوع کرچ یا لک شدن می باشد که یکی کرچ شدن و دیگری کرچ شدن جزئی .

کرچ شدن بلدرچین و یا لک شدن بلدرچین و مشخصه های آن را توضیح دادیم ، کرچ شدن بلدرچین به صورت جزئی قسمتی از پرها معمولا سر و گردن و کمر پرنده پر ریزی میشود .

تفاوت این کرچ علاوه بر نحوه ریزش پر ، بازدهی متفاوتی نیز دارد که در کرچ کامل ، توقف تولید تخم و بازدهی و در سیستم جزئی کاهش باروری و بازدهی تخم را شاهد خواهیم بود .

در سیستم پرورش بلدرچین یکی از دلایلی که پرورش دهنده ها به سن 6 الی 7 ماهگی ، بلدرچین های ماده و تخم گذار را کشتار میکنن ، امر کرچ شدن بلدرچین می باشد ، و دلیل دیگر جوان گرایی در امر پرورش تخم گذار .

در برخی موارد بعضی از پرورش دهندگان ، ممکن است با ریزش پر در سن 5 ماهگی یا سن X زودتر از سن 8 ماه تا 10 ماه باشد که به این حالت از پرنده لک یا کرچ شدن زودرس میگویند که به دلایلی مربوط میشود که در مقاله بعدی به عوامل می پردازیم.

 

برای مشاهده مقاله “ بیماری نیوکاسل ” لطفا کلیک نمایید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + یک =