کشتارگاه سنتی فاصله با حداقل های بهداشتی
دکتر سید محسن دستور در گفت وگو با گفت: درحال حاضر نشانه گذاری روی کارتن های تخم مرغ انجام می شود و تا پایان سال آینده روی هر قطعه تخم مرغ طرح نشانه گذاری عملیاتی می شود که به عنوان شناسنامه تولید خواهد بود.
وی افزود: در حال حاضر 50 درصد محصول تخم مرغ با نشانه گذاری عرضه می شود و تاریخ تولید و انقضا دارد.
به گفته دستور هزینه نشانه گذاری بر روی هر قطعه تخم مرغ در سال گذشته 50 ریال بود که امسال به 120 ریال افزایش یافته است.
رییس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: عرضه مرغ گرم در بورس توسط سازمان میادین میوه و تره بار است و ارائه آن در بورس یا عدم عرضه در بورس به دامپزشکی مرتبط نیست. این سازمان فقط مجوزهای واحدهای بهداشتی تایید می کند.
وی درباره بسته بندی گوشت قرمز و شناسنامه دار شدن این محصول، اظهار کرد: فعلا برنامه ای برای بسته بندی گوشت قرمز نداریم؛ درحال حاضر همراه لاشه مجوز بهداشتی زده می شود و تاریخ تولید و انقضا به صورت تگ گذاری است اما بهترین سیستم ردیابی بسته بندی است که فعلا برنامه ای برای الزام بسته بندی گوشت قرمز نداریم.
دکتر دستور درباره سنتی بودن کشتارگاه های دام و گلایه از نامساعد بودن شرایط بهداشتی در برخی کشتارگاههای کشور، اظهار کرد: برای تبدیل کشتارگاه های سنتی به صنعتی باید بخش خصوصی تشویق و ترغیب به سرمایه گذاری شود اما با توجه به اینکه کشتار در بسیاری از کشتارگاه ها محدود است باید کشتارگاه های منطقه ای تشکیل شود تا سرمایه گذاری در آنها مقرون به صرفه باشد.
رییس سازمان دامپزشکی افزود: در مواردی که کشتارگاه صنعتی نمی تواند جایگزین کشتارگاه سنتی شود باید حداقل شرایط بهداشتی را فراهم کنیم.
دستور اظهار کرد: در حال حاضر هنوز کشتارگاه های سنتی نیازهای دارند تا به حداقل های بهداشتی برسند و برخی کشتارگاه های سنتی با حداقل های بهداشتی فاصله دارند اما نظارت دامپزشکی بر آن ها اعمال می شود.
وی تصریح کرد: گوشت های قرمزی را که با مهر دامپزشکی وارد بازار مصرف می شوند، بهداشتی است اما باید به شرایط مطلوب تری در زمان کشتار برسند .
برای مشاهده خبر ” گوشت و صادرات آن ” لطفا کلیک نمایید .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.